Focus vooral op ontwikkeling van leiderschap

Ontwikkel jezelf als ondernemer en manager en versterk jouw team. Want hoe sterker jouw managers, des te beter is het voor jou. Onze begeleiding zorgt voor kennis, vaardigheden en energie om succesvol te kunnen ondernemen en doelen te bereiken. Samen creëren we het pad naar concrete realisatie!

Het begint met de essentiële vraag: “Werk je in je bedrijf of aan je bedrijf?” Slechts enkele letters vormen het verschil in perspectief, wat directe invloed heeft op het behalen van doelen en betere resultaten. Doelgerichte trainingen spelen een sleutelrol in het omvormen van deze perspectieven. Geen grootschalige veranderingen, maar juist subtiele aanpassingen zorgen in de kern voor effectief ondernemerschap en leiderschap.

Hoe pakken we dat aan?

In onze op maat ontwikkelde trainingen richten we ons specifiek op de onderwerpen die maximaal aansluiten bij jouw medewerkers. We behandelen de kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor hun functie en de gewenste ontwikkeling in die rol. De verfijning van deze vaardigheden vindt natuurlijk plaats in een later stadium. Wij hechten waarde aan een langdurige betrokkenheid om het proces te bewaken. Door deze intensieve aanpak doorbreken we automatische patronen en stimuleren we blijvende persoonlijke groei.

Hoeveel tijd investeer jij in jouw team en onderneming? 
Wanneer je gewoon eens wilt sparren over bepaalde ontwikkelingsvraagstukken? Als je geen tijd hebt, maak dan zeker een afspraak, Want na een kop koffie weet je meer. Heb jij vijftien minuten?    

Ondernemerschap

Hoe vaak gebeurt het niet dat ondernemers behoefte hebben aan focus. In trajecten voor ondernemers laten we je anders kijken naar jouw bedrijf. Hoe kijk je naar cijfers, medewerkers en natuurlijk, de klant!

Leiderschap

Geboren leiders bestaan!. Echter als je nu niet zo’n geboren leider bent, hoe motiveer je dan je medewerkers? Hoe zorg je dat ze meer gaan toevoegen aan jouw team of aan het bedrijf? Wat een geluk dat veel elementen omtrent goed leiderschap te leren zijn.

Teamvorming

Een goede samenwerking stimuleert de energie, maakt mensen blij, motiveert, zorgt voor meer rendement en heeft zelfs invloed op je verzuim. Met behulp van Insights Discovery gaat het team zich verdiepen in het gedrag. Zo leert men elkaar beter kennen en ontstaat begrip voor de unieke eigenschappen van de ander.