Focus op ontwikkeling van leider- en ondernemerschap

Wij begeleiden en stimuleren ondernemers, managers en hun teams in hun ontwikkeling, zodat er kennis, vaardigheid en energie is om succesvol te ondernemen en doelen te realiseren. Daar worden wij heel gelukkig van.

Werk je als ondernemer in je bedrijf of aan je bedrijf? Werk je in een team of aan het team?
Het verschil is slechts een enkele letter, echter het heeft grote impact in de wijze waarop je kijkt en handelt. Met alle gevolgen van dien als het gaat om doelen realiseren en jouw invloed op het resultaat.
De manier waarop we die manier van kijken beïnvloeden hangt sterk af van de vraag. Trainingen en zeker ook persoonlijke coaching dragen bij aan het creëren van een andere kijk op ondernemer- of leiderschap, maar zeker ook op je eigen persoon. Het verschil wordt nooit gemaakt door de grote zaken, maar juist de kleine. 

Hoe je dat doet?
De skills die je nodig hebt om je ontwikkeling te stimuleren komen in trainingen aan de orde. Het fijnslijpen van die vaardigheden gebeurt later. Niet zo gek dat steeds meer ondernemers en leiders besluiten om in een bepaalde regelmaat te sparren met een coach. Want je leert immers iedere dag en erover sparren haalt je uit automatisch gedrag en stimuleert jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hoeveel tijd investeer jij in jezelf? In jouw team? In jouw onderneming? 
Heb je een bepaald ontwikkelingsvraagstuk? Maak dan een afspraak, na een kop koffie weet je meer.    

Ondernemerschap

Hoe vaak gebeurt het niet dat ondernemers behoefte hebben aan focus. In trajecten voor ondernemers laten we je anders kijken naar jouw bedrijf. Hoe kijk je naar cijfers, medewerkers en natuurlijk, de klant!

Leiderschap

Geboren leiders bestaan!. Echter als je nu niet zo’n geboren leider bent, hoe motiveer je dan je medewerkers? Hoe zorg je dat ze meer gaan toevoegen aan jouw team of aan het bedrijf? Wat een geluk dat veel elementen omtrent goed leiderschap te leren zijn.

Teamvorming

Een goede samenwerking stimuleert de energie, maakt mensen blij, motiveert, zorgt voor meer rendement en heeft zelfs invloed op je verzuim. Met behulp van Insights Discovery gaat het team zich verdiepen in het gedrag. Zo leert men elkaar beter kennen en ontstaat begrip voor de unieke eigenschappen van de ander.