Met focus op ontwikkeling van leider- en ondernemerschap

Wij begeleiden en stimuleren ondernemers, managers en hun teams in hun ontwikkeling, zodat er kennis, vaardigheid en energie is om succesvol te ondernemen en doelen te realiseren. Daar worden wij heel gelukkig van.

Werk je als ondernemer in je bedrijf of aan je bedrijf? Of, in een team of aan een team. Dat verschil, in of aan, is bepalend voor het resultaat dat je op korte en middellange termijn gaat realiseren. Trainingen met leidinggevenden kunnen bijdragen aan een andere kijk op ondernemer- en leiderschap. Zo blijf je hard werken én daarbij maak je medewerkers beter en bouw je aan jouw bedrijf of team. De skills die je daarvoor nodig hebt komen aan de orde in trainingen zodat je deze na de sessie in de praktijk van iedere dag kunt fijnslijpen en verbeteren. Zo leer je iedere dag doordat je jouw acties kunt toetsen aan waardevolle beproefde theorie.

Hoeveel tijd investeer jij in jezelf? In jouw team? In jouw onderneming?

Ondernemerschap

Hoe vaak gebeurt het niet dat ondernemers behoefte hebben aan focus. In trajecten voor ondernemers laten we je anders kijken naar jouw bedrijf. Hoe kijk je naar cijfers, medewerkers en natuurlijk, de klant!

Leiderschap

Geboren leiders bestaan!. Echter als je nu niet zo’n geboren leider bent, hoe motiveer je dan je medewerkers? Hoe zorg je dat ze meer gaan toevoegen aan jouw team of aan het bedrijf? Wat een geluk dat veel elementen omtrent goed leiderschap te leren zijn.

Teamvorming

Een goede samenwerking stimuleert de energie, maakt mensen blij, motiveert, zorgt voor meer rendement en heeft zelfs invloed op je verzuim. Met behulp van Insights Discovery gaat het team zich verdiepen in het gedrag. Zo leert men elkaar beter kennen en ontstaat begrip voor de unieke eigenschappen van de ander.