Wij gunnen iedereen een coach!

Een professioneel coach stimuleert jou om anders te kijken naar allerlei zaken die jou kunnen bezighouden. Een mens heeft altijd een persoonlijke, eenzijdige kijk. Door coaching ontwikkel je een breder perspectief, ga je anders kijken waardoor letterlijk het landschap verandert. Het maakt hier niet uit wat de coachvraag is. 
Onze coaches kiezen voor een toekomstgerichte aanpak, stellen zich flexibel op en creëren een setting waarin persoonlijke en psychologische veiligheid gewaarborgd is. Alleen dan kunnen we echt iets bereiken. Zo’n coach gun je toch iedereen?

Lekker praktisch
Wel zo vertrouwd
Het beste van twee

VOOR WIE IS COACHING?
Zoals al gezegd, wij gunnen iedereen een coach. Als coach krijg je zeer uiteenlopende hulpvragen. Zaken waar de coachee tegenaan loopt of lastig vindt. Soms gaat het ook alleen maar over het delen van persoonlijk gevoel die wel degelijk invloed hebben op jouw persoonlijk geluk of prestatieniveau. Als coach helpen we in het ontwikkelen van een breder perspectief. Een ander, breder inzicht zorgt voor uitzicht en energie om weer verder te kunnen. Als coach ondersteunen en stimuleren wij jouw persoonlijke ontwikkeling zodat het leven (nog) aangenamer wordt.

EEN PASSENDE AANPAK
Aangezien iedereen anders is, ziet ook de coaching er voor iedereen anders uit. Bovendien is de aanleiding om een coach in de arm te nemen verschillend. Als coach ben je gewend om maximaal aan te sluiten bij die aanleiding en dat wat de coachee wil. Wanneer jij coaching zou willen, dan maken we eerst maar eens kennis in een intakegesprek. Daarna maak je zelf een keuze welke aanpak jou het meest aanspreekt. 


KIES JOUW PASSENDE VARIANT

Lekker gemakkelijk

“Online coaching biedt flexibiliteit en gemak, waardoor je toegang hebt tot waardevolle begeleiding vanaf elke locatie. Het bespaart tijd en bevordert een comfortabele, vertrouwelijke omgeving voor persoonlijke ontwikkeling. Door gebruik te maken van moderne technologieën geniet je van effectieve ondersteuning, afgestemd op jouw unieke behoeften en schema.”

Wel zo vertrouwd

“Coaching op locatie biedt een vertrouwde omgeving voor diepgaande zelfreflectie. Het bevordert persoonlijke groei met comfort en biedt een directe, persoonlijke connectie. Deze aanpak vergemakkelijkt face-to-face interacties, waardoor een diepgaande en aangepaste ondersteuning ontstaat in de bekende omgeving van de cliënt.”

Precies zoals jij wilt

“Gemixte coaching combineert het beste van beide werelden, met zowel online als op locatie sessies. Dit biedt flexibiliteit, toegang vanaf elke locatie en toch de vertrouwde omgeving voor persoonlijke groei, waardoor een gebalanceerde en effectieve coachingervaring ontstaat.”

Hoe we elkaar ook tegenkomen, je kunt er vanuit gaan dat je dat gewenste stapje gaat maken.