Wie helpt jou navigeren?

Coaching is een begeleidingstraject van jou (de coachee) door een professionele coach. Deze ondersteunt je bij het behalen van de zelfgekozen doelen. Als coachee krijg je tijdens dit traject nieuwe inzichten. Dat kan door te reflecteren, maar ook door het aanvulllen van kennis en vaardigheid. Zo word je bekwamer en ben je beter in staat om je doelen te bereiken. De aanpak verschilt per situatie. Hierin zijn we enorm flexibel, want in een coachingstraject moet je je vooral op je gemak voelen.

VOOR WIE IS COACHING?
Eigenlijk gun je iedereen een coach. Hulpvragen waar we als coach mee in aanraking komen zijn zeer divers. Dat kan gaan van een behoefte aan persoonlijke ontwikkeling tot aan vragen hoe om te gaan met stress. Nu wordt stress veroorzaakt door bepaald gedrag. Een coach zou je kunnen helpen om anders te kijken zodat stress niet uitmondt in burnout klachten. Coaching zorgt ervoor dat zowel zakelijke als privévragen worden belicht. De coach ondersteunt de ontwikkeling van de coachee op het gebied van kennis en vaardigheden. Zo maak je jouw leven (nog) aangenamer.

EEN PERSOONLIJKE AANPAK
Aangezien iedereen anders is, ziet coaching er ook voor iedereen anders uit. Bovendien is de coachvraag verschillend, wat betekent dat we de methodiek steeds aanpassen zodat we maximaal resultaat kunnen bieden. Wanneer jij coaching wilt, dan volgt er eerst een intakegesprek. Daarna maak je zelf een keuze welke aanpak jou het meest aanspreekt. 
We kennen verschillende vormen:

Je doet het zelf

Met een goed plan kun je zelf aan de slag. Uiteindelijk ben je gewend om zelfstandig te werken. Doordat we op basis van heldere doelen samen een plan ontwikkelen spelen we maximaal op jouw zelfstandigheid in. Mocht je in de uitvoering vastlopen, dan zijn wij er voor je.

We doen het samen

Wanneer het voor jou beter voelt om samen op te trekken, dan sluit ik vaker aan. Zo blijf je scherp en houden we de snelheid erin. Uiteindelijk blijf jij wel verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Wij doen het voor je

Het kan natuurlijk zijn dat je echt gebruik wilt maken van onze expertise. Dat betekent dat wij je maximaal gaan ondersteunen in jouw bedrijf. Hierdoor houd jij de handen vrij voor dagelijkse praktische zaken. Vanzelfsprekend blijf jij wel de eigenaar.

Of we elkaar nu fysiek tegenkomen of online, je kunt er vanuit gaan dat het intensief, leuk en succesvol gaat zijn. Spreek ik je binnenkort?