Wij gunnen iedereen een coach!

Een professioneel coach stimuleert jou om anders te kijken naar allerlei zaken die je kunnen bezighouden. Aangezien onze persoonlijke kijk eenzijdig is, ontstaat door coaching een breder perspectief. Je krijgt inzicht waardoor je letterlijk breder gaat kijken. Niet omdat het landschap verandert, maar omdat jij of de coachee verandert. Het maakt hier niet uit wat de coachingsvraag is. 
Onze coaches zijn erop gericht om, rekening houdend met het verleden, een toekomstgericht aanpak neer te zetten. Dat in tegenstelling tot een psycholoog, die veelal vanuit het verleden vertrekt. Onze aanpak verschilt per situatie. Wij zijn hierin enorm flexibel, want in een coachingstraject moet je je vooral op je gemak voelen, is de persoonlijke en psychologische veiligheid groot en moet de ontwikkeling maximaal worden gestimuleerd.
Ik gun jou die coach ook!

VOOR WIE IS COACHING?
Zoals al gememoreerd, we gunnen eigenlijk iedereen een coach. De hulpvragen waar we als coach mee te maken krijgen lopen zeer uiteen. Vaak zijn het zaken waar je tegenaan loopt en lastig vindt of die he met niemand anders kunt of wilt delen. Dat kunnen ook heel kleine dingen zijn die invloed hebben op jouw persoonlijk geluk of prestatieniveau. Als coach helpen we om anders naar onderwerpen te kijken. Een ander, breder inzicht zorgt voor begrip en vaak ook energie om verder te kunnen. Als coach ondersteunen wij jouw persoonlijke ontwikkeling zodat het leven (nog) aangenamer wordt.

EEN PERSOONLIJKE AANPAK
Aangezien iedereen anders is, ziet ook de coaching er voor iedereen anders uit. Bovendien is de aanleiding om een coach in de arm te nemen verschillend. Als coach ben je gewend om maximaal aan te sluiten bij die aanleiding en dat wat de coachee wil. Wanneer jij coaching zou willen, dan maken we eerst maar eens kennis in een intakegesprek. Daarna maak je zelf een keuze welke aanpak jou het meest aanspreekt. 

We kennen verschillende invalshoeken:
Je doet het zelf

Met een goed plan kun je zelf aan de slag. Uiteindelijk ben je gewend om zelfstandig te werken. Doordat we op basis van heldere doelen samen een plan ontwikkelen spelen we maximaal op jouw zelfstandigheid in. Mocht je in de uitvoering vastlopen, dan zijn wij er voor je.

We doen het samen

Wanneer het voor jou beter voelt om samen op te trekken, dan sluit ik vaker aan. Zo blijf je scherp en houden we de snelheid erin. Uiteindelijk blijf jij wel verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Wij doen het voor je

Het kan natuurlijk zijn dat je echt gebruik wilt maken van onze expertise. Dat betekent dat wij je maximaal gaan ondersteunen in jouw bedrijf. Hierdoor houd jij de handen vrij voor dagelijkse praktische zaken. Vanzelfsprekend blijf jij wel de eigenaar.

Of we elkaar nu fysiek tegenkomen of online, je kunt er vanuit gaan dat het intensief, leuk en succesvol gaat zijn. Spreek ik je binnenkort?